MODE TRENDS - Winter 2019

We nodigen je deze winter uit voor een nostalgische trip naar de seventies met een eigentijdse collectie. Ontdek nu alle trends die onmisbaar zijn en get the look. 

PIED-DE-POULE

Houndstooth ofwel pied-de-poule maakt dit seizoen een grandioze rentree. Oorspronkelijk was deze print vooral te vinden op blazers. Alternatieven voor de klassieker zijn dit seizoen naar voor gekomen. Een totale look of één item, deze print zal je retro style heel casual chique houden. 
Mode Trend Winter 2019 2020: Piede-de-poule

TEDDY COAT

Teddy jassen zijn een echte winterhit! Het succes van de teddy jas laat zich gemakkelijk verklaren: warm, leeftijdloos en gemakkelijk te dragen. Ze doen het fantastisch op een casual look maar ze kunnen ook prima op een meer geklede outfit. 
Mode Trend Winter 2019 2020: Teddy Coat

RIBFLUWEEL

Ribfluweel ofwel corduroy herken je aan het geribbelde patroon. De stof heeft een wat luxueuzere uitstraling en is helemaal trendy nu. Je ziet het terug komen in werkelijk alle items: jassen, broeken, rokken, kleedjes, .. 
Mode Trend Winter 2019 2020: Ribfluweel / Corduroy

RUITEN

Wat ruiten (ofwel checks) betreft kan deze herfst en winter werkelijk alles. Ga voor gewaagde en onverwachte combinaties van ruiten met andere prints en je zal zien dat de uiterst klassieke stof een moderne uitstraling krijgt.
Mode Trend Winter 2019 2020: Ruiten / Checks

WIJDE BROEKEN

Er zijn steeds meer broeken te zien die breder zijn. Eén van de coolste modellen is de spijkerbroek met hoge taille en wijd uitlopende pijpen, ook wel de flared jeans genoemd. 
Mode Trend Winter 2019 2020: Wijde en Brede Broeken 

Laat die retro revival winter maar beginnen! 

‏‎‏‎‏‎ ‏‏‎ groetjes,
‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ Charlien

Leave a comment

All comments are moderated before being published