BLUTSGESCHWISTER - Nieuw merk bij Retro Verso

We stellen je met veel plezier ons nieuwste merk voor: Blutsgeschwister! Een kleurrijk en duurzaam merk dat helemaal thuis hoort in de Retro Verso familie ;-) 

Heel Europa gaat mee in de mode mainstream.. Je hoort en ziet het wel vaker. Maar niets is minder waar! Dit Duitse merk trotseert sinds 2001 met succes de uniforme look en brengt meer creativiteit en kleur in het straatbeeld. De collectie van Blutsgeschwister citeert tradities en combineert ze op een unieke manier met moderne looks. Romantisch en vrouwelijk, retro en charmant of grafisch en modern: elk kledingstuk vertelt zijn eigen verhaal en de ontwerpers houden geen rekening met huidige trends. Ze volgen hun gevoel en visie en dat zorgt elke keer opnieuw voor een frisse en tijdloze collectie. De opvallende kleur- en stofontwerpen zijn exclusief ontworpen in Berlijn door Blutsgeschwister zelf en het vakmanschap is net als onze fans: vrolijk en verfijnd. 

FAIR WEAR FOUNDATION

Feel goed, fair wear! Dat is het motto van Blutsgeschwister. Sinds 2013 zijn ze dan ook trots lid van de Fair Wear Foundation. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Bluts heel belangrijk. Ze hechten veel waarde aan een verantwoordelijke mentaliteit, zetten zich in voor eerlijke werkomstandigheden en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten. 

Helemaal benieuwd geworden naar ons nieuwe merk? Bekijk de collectie hier.

Blutsgeschwister Kleding

‏‎‏‎‏‎  groetjes,
‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ Charlien

Leave a comment

All comments are moderated before being published